Webshop kosten

Wat kost een webshop?

Bereken hieronder wat een NuiCart webshop u ongeveer zou kosten, u ontvangt direct het resultaat, registratie is niet nodig. Heeft u vragen? Stel ze gerust in de chatbox links onderin of bel anders even: tel: (0297) 795376.

Over de webshop

Design
Wij werken samen met verschillende designers. Het onderstaande tarief is ter indicatie.

Logo
Wij kunnen voor een heel mooi logo zorgen. We besteden dit uit aan een groep designers die zich hier echt specifiek mee bezig houdt. Logo design is toch weer wat anders dan een webshop ontwerpen.

Meertaligheid
Wij kunnen webshops meertalig maken. U moet dan zelf voor de vertalingen zorgen, wij leveren de vertaalbestanden aan waarmee u bijvoorbeeld naar een vertaalbureau kunt gaan. Indien u voor een meertalige webshop gaat, krijgt u Nederlands en Engels gratis meegeleverd. Bij webshops die vertaalbaar moeten worden, zijn er een aantal aanpassingen in de database nodig die we niet standaard doorvoeren. Als u het systeem in de toekomst vertaalbaar wilt maken zijn de kosten daarom aanzienlijk hoger dan wanneer u hier op voorhand rekening mee houdt.

Payment service provider
Betalingen verlopen via een zogenaamde payment service provider. Dit kan bijvoorbeeld de ING zijn maar wat vaker voorkomt is dat een gespecialiseerde dienstverlener als tussenpersoon fungeert. Wij koppelen NuiCart met iedere gewenste payment service provider maar we hebben (nog) niet overal koppelingen voor klaarliggen. Sisow heeft een gratis dienst waarmee bijvoorbeeld Ideal, Mr Cash en Paypal gedekt zijn. Wij raden daarom Sisow aan.

Hosting
U kunt er voor kiezen om ons de hosting te laten verzorgen. Voordeel daarbij is dat u in het geval van een storing één aanspreekpunt heeft. Hosting is een totaalpakket. Wij maken dagelijkse backups, zijn telefonisch bereikbaar in het geval van een storing, en voeren van tijd tot tijd (in overleg met u) ook updates uit aan het systeem. Bij installatie op een server die niet door ons beheerd wordt, brengen wij installatiekosten in rekening. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat de server aan bepaalde specificaties moet voldoen. U kunt te allen tijde een kopie van de broncode + uw database krijgen.

SSL
Bij SSL komt de webshop achter een beveiligde verbinding. Onze shops zijn altijd veilig maar SSL maakt de verbinding extra veilig en bezoekers weten dat u echt bent wie u zegt dat u bent. Wij verzorgen alleen SSL als u ook hosting bij ons afneemt. Verbindingen met de bank en payment service provider zijn altijd achter SSL, ongeacht uw keuze in dit venster.

Multishop
We kunnen in één klap meerdere webshops voor u opleveren. Iedere webshop krijgt zijn eigen product omschrijvingen, eigen artikelen, eigen voorpagina, eigen factuur etc. De orders komen echter binnen op dezelfde backend en de orderverwerking gebeurt dan ook via een geïntegreerde interface. Prijzen zijn per webshop gelijk, maar het is wel mogelijk om in een webshop een wholesale prijs te hanteren en in een andere webshop een retail prijs. De wholesale-shop kunt u dan bijvoorbeeld uitsluitend toegankelijk maken na registratie, zodat u die klanten bijvoorbeeld op kvk-nummer kunt controleren.
De multishop is ook handig voor marketing doeleinden. U kunt bijvoorbeeld een shop toekennen aan een medewerker of meerdere shops richten op verschillende marktsegmenten. Als u deze optie open houdt, dan is het in de toekomst mogelijk om een unieke omschrijvingen, titel, metatag en url's te ondersteunen.

Koppelingen
Hieronder kunt u kiezen op welke sites u een koppeling naar uw eigen webshop wilt hebben. U kunt ook later nog koppelingen toevoegen. Zoveel u maar wilt en op ieder gewenst moment. De kosten blijven gewoon gelijk.

Track & Trace
Met behulp van de onderstaande koppelingen kunt u uw klanten beter op de hoogte houden. Hierdoor zullen uw klanten sneller tevreden zijn en krijgt u minder vaak vragen om de status van de bezorging.


Fulfillment
Deze bedrijven verzenden pakketjes. We kunnen ook andere leveranciers aansluiten, maar om u daar een prijsindicatie van te kunnen geven moeten wij eerst de complexiteit van hun systeem onderzoeken.
Producten importeren
Als u al een webshop of een fysieke winkel heeft, en uw producten al in een digitaal bestand heeft staan, dan kunnen wij een import voor uitvoeren. Bij zo'n import koppelen we ook de afbeeldingen aan de producten.

Uw offerte

Overige informatie
Als u nog overige vragen heeft kunt u ze hieronder melden.


Speerpunten tijdens de bouw

 • U kunt constant meekijken en feedback geven
 • Basis zoekmachine optimalisatie inbegrepen
 • Basis linkbuilding inbegrepen
 • Programmeur en designer komen bij u langs
 • Wij importeren uw catalogus voor u
 • U kunt de shop vrijwel direct gaan invullen
 • Software voorzien van UnitTests
 • Zeer uitgebreid handmatig test systeem
 • Wij zijn Google Engage partner
 • Wij stellen Adwords (de eerste keer) voor u in
 • Via speciale software kunnen wij u uitleg geven
 • Online hulp op afstand via join.me en Skype
 • Rechtstreeks contact met programmeur
 • Rechtstreeks contact met designer
 • Geen gladde verkopers
 • U wordt zelf (intellectueel) eigenaar van de shop
 • Snelle hosting, max 10 sites per server
 • Eigen design of designer aanleveren mogelijk